Användbar informationssida Bvlgari Solglasögon

Bvlgari solglasögon från lyx parfym, lädervaror, klocka och smycken hus grundades 1884 och har sitt huvudkontor i Rom, Italien har åtminstone en fantastisk skillnad. Solglasögon av någon annan tillverkare kommer att innehålla rhinestone accenter. Grundades av grekiska Sotirios Vulgaris sina konstruktioner har alltid uppvisat en stark antika grekiska och romerska inflytande.

Bvlgari solglasogonBVGARI solglasögon är utsmyckade med Swarovski kristaller. Acetat ramar gör dessa passar mer bekvämt än andra polymerer skulle. Effekten av en vackert smyckade ansikte är ingenting mindre än bedövning. Dessutom finns det skillnader i det breda utbudet av stilar och färger. Till exempel, de som tenderar mot våren eller sommaren i ansiktet, kommer ögon och hår tonen hitta Cicladi modell 8005B ($ 430) i grädde är mycket smickrande.

Likaså 8024 (430 $) i honung skulle vara utmärkt och verkligen bortsett från förpackningen. Metalliskt guld ramar på stil 8020B (475 $) är bland de mer ovanliga färger som är utformar tillgängligt i karamell. Alissa sköld solglasögon ($ 650) sammanföra funktionalitet sköldar med kristall krönta parentes logotyp på Havanna (brun sköldpadda) ramar. Alla skulle vara fantastiska val för dem med hösten färg.

Vinter färgning kommer att kompletteras av de flesta Bvlgari solglasögon färger. Grunden för dessa är naturligtvis levande mörka färger. Många stilar av skärm solglasögon och några piloter ingår bland Bvlgari solglasögon.

Bvlgari solglasögon bär en av tre olika logo stilar. Den Cicladi (koncentriska cirklar), Cerchi (cirkulär) och Perentesi (parentes) logotyper pryder acetat ram armar olika stilar. Priserna varierar från ca $ 350 till $ 650 för de flesta Bvlgari solglasögon.

Män är inte lämnas utanför Bvlgari solglasögon linje. Det finns flera varianter av klassiska herr ramar som sköldar och flygare för att nämna några. Det finns även en unisex stil för par som gillar att samordna sina garderob val. Det är logo wraparound solglasögon stil 8025 som ger ett fullgott skydd mot ljus som kommer in runt utsidan av solglasögon.

2001 Bvlgari Hotels & Resorts bildades för att ge modern lyx boende runt om i världen. Det står bara självklart att den välklädda vill bära Bvlgari solglasögon och smycken när du besöker dessa. Bvlgari solglasögon kommer att återspegla detta århundrade gamla kvalitet utförande av sina klockor när dessa hålls nära att se tiden eller fasen av månen.

Namnet Bvlgari har erkänts i hela Europa eftersom huset grundande men idag namnet erkännande är global. Med butiker på platser så olika som Australien och Ontario eller Ecuador och Förenade Arabemiraten, Det finns få platser på jorden där Bvlgari solglasögon inte kommer att vara väl kända.

Ingenting mindre än ädelstenar skulle vara så decadently lyxiga som Bvlgari solglasögon linje. Swarovski kristall utsmyckningar i dessa ram logotyper är förmodligen den dyraste utseende i glasögon idag. Ingen välklädd person som skulle förneka att dessa utgör det perfekta tillbehöret till Swarovski lädervaror och smycken. Bvlgari namn har branding smycken så länge att många kommer att vilja Bvlgari solglasögon för att komplettera ärvt Estate smycken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *